Van patiënt naar collega: Louise vertelt

Collega Louise kwam bij ons binnen als patiënt, maar werkt nu met veel plezier bij VIVISOL. Ze vertelt over haar eerste kennismaking met ons én waarom ze uiteindelijk de stap maakte om bij ons te gaan werken.

”8 stops per uur, vertelden ze me 7 jaar  geleden. Ik maakte een afspraak bij de orthodontist voor een MRA-beugel. Het werd een roze beugel. Deze heb ik 5,5 jaar lang gedragen. Het was echt mijn “knuffel”, zonder wilde ik niet. Helaas kwam er een scheur in de beugel, dus moest ik snel een nieuwe regelen. Dat was het eerste moment dat ik over VIVISOL hoorde.

Mijn eerste contact was met een zeer vriendelijke jongeman. Hij nam alle tijd voor me en legde mij alles duidelijk en goed uit. Ik werd snel gebeld voor twee afspraken. De eerste afspraak was om een 3D-foto te maken. Wat een lust! Ik hoefde niet te happen en hoefde geen foto’s te laten maken.

Toen ik bij de receptie kwam, werd ik met open armen en ook weer vriendelijk ontvangen. Tijdens het wachten op mijn beurt kwam ik een oude teamleider van mij tegen. Deze vroeg of ik bij VIVISOL kwam solliciteren. Ik had op dat moment een baan, maar de mensen bij VIVISOL waren allemaal zo aardig dat ik toch solliciteerde!

Na 3 weken kon ik mijn MRA-beugel ophalen. Wat was ik blij! Geen grote beugel, maar een kleine witte. Deze deed minder pijn en was makkelijker in gebruik dan de vorige beugel. Even later kreeg ik van Nina, de recruiter, een telefoontje dat ik op gesprek mocht komen. Inmiddels kan ik trots zeggen dat ik 1,5 jaar werkzaam ben op de Customer Service Longzorg!”

cta-img

Vragen over uw behandeling of hulp nodig?